För dig som är över intresserad av att prova på att komma och träna med oss så finns vi i Tantolunden, grusplanen högst upp till vänster om Zinkens Väg. Varje söndag 15 -17. Du kan även komma förbi på torsdagar då vi har inomhusträning 20.15 – 22, Rosenlundsgatan 54.

För den som vill fortsätta att träna under terminen så gäller ditt friskvårdsbidrag naturligtvis här. Ses där!

Mars 2022 update

Hej!

Vi har tränat på hela COVID-tiden men varit lite tysta här. Vi tränar som vanligt torsdagar och söndagar, vill du komma och prova på så är det välkommet.

Terminsstart HT2019

Prova på traditionell kungfu

Nu är hösten här och den höstterminen har börjat. Det är en bra tid att börja träna Kungfu med oss på Kungfu Stockholm. Inga särskilda förkunskaper krävs.

Träningen passar dig som:
– vill lära dig självförsvar
– vill bli starkare
– vill lära dig en träningsform som du kan träna resten av livet
– vill förbättra din mobilitet/smidighet
– vill förbättra din explosivitet
– vill börja tävla i Sanda/Sanshou (stående fighting med nedtagningar)
– vill börja tävla i Taolu (formtävling – utföra koreograferade sekvenser av attacker och försvar)

Tävlingar
Mathias i klubben är en av landslagstränarna för Taolu och Niklas är flerfaldigt svensk mästare i Tai Chi och tävlar även internationellt. Så det finns mycket att lära av dem om man så småningom vill tävla. Det finns många nationella och internationella tävlingar att vara med på om man har det intresset. Det är absolut inget krav att tävla eller träna för tävling men möjligheten finns

Träningstider
Träningen är torsdagar kl 20:15 -22:00 i fina lokaler i Rosenlundsgatan 54. Det finns omklädningsrum och duschar. Du bör ha med dig mjuka byxor och T-shirt att träna i. Vi tränar på judomattor så inga skor är tillåtna på mattorna, så barfota eller strumpor är det som gäller.