Kungfuträning på Bondegatan 24

På Onsdagar och Lördagar på Bondegatan 24 finns det möjlighet till öppen träning (Drop in 80 kr, är vi många blir det billigare) tillsammans med Stockholm Wudang Taiji.  Det är drop-in-träning för dem som vill träna extra, så är ni en grupp eller vill träna själva så går det bra att göra det.
Vi hoppas att den här lösningen med Stockholm Wudang Taiji kan underlätta för våra medlemmar att träna lite mer och avancera i sin utveckling.

Onsdagar 
19.45 Traditionell Kungfu

LördagarKung Fu Saturdays
13.00 Traditionell Kungfu

En gång i månaden blir det “Kungfu Saturday” med ett speciellt tema. Startar sista helgen i Oktober.

Kung Fu Saturdays är ett initiativ som syftar till att stärka den traditionella Kungfu-scenen i Stockholm och Sverige. Vi ses en Lördag i månaden och tränar tillsammans, eller bara umgås för att knyta kontakter samt skapa gemenskap.
Taiji Quan, Bagua Zhang, Baji Quan, Xingyi Quan, Wudang, Shaolin, Choy Lee Fut… alla är välkomna att komma och utbyta idéer och kunskaper. När vi kommit igång är tanken att kunna arrangera workshops tillsammans och på ett bra sätt nyttja den kompetens som finns i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *