Workshop och Gradering i Wing Tsun helgen 8-9 dec

Hej!

Nu till helegen är det workshop och gradering i Wing Tsun på Kungfu Sthlm. Vi kör både lördag och söndag.  Vi drar igång på lördag kl 1230. På söndagen börjat vi kl 1530. Gradering kommer primärt att hållas på lördagen, men man kan gradera sig även på söndagen.

Platsen är Brunkebergstorg 5, vår vanliga torsdagslokal. Ni som brukar gå på tisdagar: Åk mot centralen, så ligger Brunkebergstorg bakom Kulturhuset. Maila eller ring mig för koden till dörren.

Priset för detta är 300 sek för en dag (lördag eller söndag) eller 500 sek för båda dagarna. Anmälan sker via mail till Anton. Ange namn, grad (den man har), och vilken dag man kommer. Betalning sker till vårt plusgiro: 613005-8, ange namn i kommentarsfältet.

Har ni frågor eller funderingar är det bara att maila eller ringa mig, så ska jag svara efter bästa förmåga.
Vi Ses i helgen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *