Category Archives: Barnträning

Terminsavslutning för barn och vuxna!

Den 11/12 klockan 18:00 håller vi vår terminsavlutning på Rosenlundsgatan 54. Barn, vuxna, familj, kompisar och intresserade är alla välkomna.

Vi har inget exakt schema men det blir information om föreningens verksamhet, kungfu-uppvisningar, kaffe, saft och bullar!

Varmt välkomna

Intresserad av att börja träna

Träning för stora och små

Jag är intresserad av att prova på och träna hos er. Hur gör jag då?

Ta kontakt med den ansvarige för den träning du vill prova på. Kontaktuppgifterna hittar du under ”OM OSS”

Det är bra att vara på plats 5-10 minuter innan träningspassets början så att du hinner byta om. Båda lokalerna (Rosenlundsgatan 54 och Brunkebergstorg 5) har omklädningsrum med dusch. Det du behöver är T-shirt och träningsbyxor eller tränings shorts. Då det är mattor i båda lokalerna så är skor inte tillåtna i träningslokalen. 

Det är tre pass som tränar samtidigt men i separata grupper. På tisdagar har vi 15-30 minuters gemensam träning med ej stilspecifika övningar där alla deltar.

Passen kan se lite olika ut beroende på vilken stil du tränar, men generellt börjar man med någon form av uppvärmning för att sedan börja med teknik övningar eller parövningar. Till en början är det mycket grundövningar som syftar till att lägga grunden för mer avancerade övningar. Träningsupplägget anpassas efter individen om man tycker att Taolu eller ”form” är det man vill helst vill göra så blir det mer fokus på sådan träning och lite mindre fokus på kampövningar. Och vill man hålla på mer med sanda (kampövningar) så blir det mer fokus på det.

Terminsstart

Det första träningspasset på höstterminen 2012  är den 28 augusti. Som vanligt är det första passet gratis för de som vill komma och provträna, så ta gärna med er en kompis.

På tisdagar kommer vi ha ett gemensamt pass på 15 – 30 minuter där vi alla tränar tillsammans.

 

Terminstart

Augusti månad är här och med sig har den OS till London tagit. Än är det sommar kvar, men hösten närmar sig med allt vad det innebär;
Storm, regn och mörker…

Samt såklart hösttermin på Kungfu Stockholm! Anmälan är öppen inför terminen.
För Bagua, kontakta Fredrik Regn
För Baji, kontakta Rikard Elofsson
För Barnträning och Wing Tsun, kontakta Anton Grünfeld

För löpande info, se vår Facebook-sida!

Som vanligt kan man alltid komma och pröva gratis om man anmäler sig i förväg, inga grisar i säcken här inte! För info om tid och pris; Se fliken Tider och Priser!

Gradering och workshops den 10-11 december, Wing Tsun och Barnträning

Gradering
Lördagen den 10 december kl 10 till kl 13 är det workshop samt gradering i Wing Tsun, och söndagen den 11 kl 9 till kl 12 är det extraträning i kungfu för barn inför för vår terminsavslutning den 15/12.

Platsen är Brunkebergstorg 5, samma lokal som vi håller till i på torsdagspassen, vi är där både lördagen och söndagen.
Priset för tre timmars workshop i Wing Tsun är 300 sek, och för graderingen tillkommer 100 kr, d v s totalt 400 för workshop och gradering. Barnpasset ingår i terminen och kostar inget extra.

Anmälan sker till Anton Grünfeld, betalning till plusgiro 613005-8.